Dark chocolate ice cream.

 

1 cup fat free or 1% milk
2 egg yolks
2 cups heavy cream / heavy whipping cream
1/4 cup plus 1 1/2 tablespoons of dark cocoa
2/3 cup sugar
5-6 ounces of dark chocolate
1 teaspoon vanilla
1/2 teaspoon salt

 

Mix milk with cream.

Mix egg yolks with sugar.

Add to milk + cream  cocoa, vanilla  and salt.

Then mix all the two composts togheter and put all in the ice cream maker.

At the end of the process put the dark chocolate chopped, serve or storage in the freezer.

 

Tratto da http://www.lovefromtheoven.com

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...